понеделник, 19 април 2010 г.

Стотици бургазлии празнуваха първия рожден ден на Бургас Плаза Мол

ТЪРГОВСКИЯТ ЦЕНТЪР ЗАРАДВА ПОСЕТИТЕЛИТЕ СИ С ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ НА СОФИ МАРИНОВА И УСТАТА И МНОГО ПОДАРЪЦИ

Стотици бургазлии празнуваха първия рожден ден на Бургас Плаза Мол на 17 април. Търговският център зарадва посетителите си с грандиозен концерт на Софи Маринова и Устата, както и с много танцови изпълнения.

През първата година от откриването си шопинг молът се радва на траен интерес от страна на клиентите, като ежеседмично през него минават около 80 000 души или една трета от населението на Бургас.
“Много се радвам, че през тази година Бургас Плаза успя да се превърне в любимо място за пазаруване и прекарване на свободното време за жителите и гостите на Бургас. Нашият ангажимент е да отговорим на доверието на клиентите си като им предложим още по-добри възможности и условия за пазаруване. Искам да се извиня за неудобството свързано с плочките в мола, което за съжаление продължи дълго време. Теърдо сме решили да оправим този проблем, който според предварителните ни проучвания се дължи както на некачествените материали, така и на недобросъвестната работа. Основните ни подизпълнители - главния изпълнител на подовата настилка „SKV”; проект мениджъра – „Савантанебул” и чешкия производител на плочките „Technistone” са информирани от нас и са наясно с проблема, но за съжаление отказват да поемат отговорност. За да предотвратим допълнително забавяне ние собствениците на мола решихме да поемем всички разходи по ремонта, като след това ще използваме всички законови мерки за да защитим интересите си и да покрием загубите си. В рамките на 10 дни очакваме да пристигнат поръчните от нас нови плочки, като подмяната ще започне веднага и ще се извършва през нощта, което няма да попречи на нормалното функциониране на търговски комплекс. Надявам се ремонтът да приключи преди началото на летния сезон. Благодаря още веднъж на наемателите и клиенти ни за търпението и проявеното разбиране.”, съобщи Ричард Макдоналд, Изпълнителен директор на Бургас Плаза Мол.

По време на събитието за рождения ден на мола повече от 100 души от над 10 000 участници в празничната томболата на Бургас Плаза получиха награди осигурени от търговските вериги наематели - Carrefour, Fancy, Kenvelo, Kolev&Kolev, Hippoland, Deichmann, DM, Yan Coffee Break, Pulsar, Kreo, Camel Active, Opticlasa, Timeland, Seven Seconds, Elite Shoes, Subra, Natural Beauty Products, Sport Depot, Brabantia, Шоколадова къща Valentino, KFC, Mc Donalds, Hot Spot, Jou Jou.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!