понеделник, 12 април 2010 г.

Бургас Плаза Мол Ви кани на грандиозен концерт на 17 Април, по случай първия си рожден ден



Бургас Плаза Мол ще зарадва клиентите си с богата празнична програма на 17 април от 18.30 до 20.00 часа по повод навършването на една година от отварянето му през 2009 г. Търговският център е подготвил много изненади и награди за жителите и гостите на Бургас, като специални гости на рождения му ден ще бъдат Софи Маринова и Устата, които ще поздравят посетителите с едночасов концерт.

Всички бургазлии, които пазаруват в мола в периода 9 - 16 април 2010 г. могат да участват в празнична томбола по повод рождения му ден. Всичко, което трябва да направят е да напишат името, телефона и и-мейла си на гърба на касовата си бележка от покупки в мола и да я пуснат в една от празничните урни, поставени на входовете на търговския център. Клиентите могат да участват с неограничен брой касови бележки. Победителите ще се теглят на 17 април по време на празничната програма.

Всеки от късметлиите от празничната томбола ще получи по една от над 50-те награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, Fancy, Kenvelo, Kolev&Kolev, Hippoland, Deichmann, DM, Yan Coffee Break, Pulsar, Kreo, Camel Active, Opticlasa, Timeland, Seven Seconds, Elite Shoes, Subra, Natural Beauty Products, Sport Depot, Brabantia, Шоколадова къща Valentino, KFC, Mc Donalds, Hot Spot, Jou Jou. Големите награди от томболата са 3 ваучерa за пазаруване в мола на стойност 150 лв.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!